Wie wij zijn? Even voorstellen.


Floris Lovink
Creatief directeur

Floris Lovink

Medeoprichter van Webberry in 2007, naast mijn studie Informatica (hopelijk kan ik dit jaar afstuderen). Ik hou mij vooral bezig met het ontwerpen van websites en logo's. Dat is wat ik het liefst doe. De grootste uitdaging aan het ontwerpen van websites vind ik het zoeken naar dat ene vernieuwende dingetje. Daarnaast heb ik gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en ben ik altijd in voor innovatie. Voor een flink potje HTML-en en/of CSS-en draai ik mijn hand niet om.

Contact

Telefoonnummer06-28207148
f.lovink@webberry.nl
Download vCard Wat is dit?

Hendrik Nijmeijer
Technisch directeur

Hendrik Nijmeijer

Sinds begin 2008 mag ik mijzelf naast Floris en Jos vennoot noemen en sindsdien houd ik mij vooral bezig met de (technische) implementatie van de verschillende projecten. Ik blijf graag op de hoogte van de laatste ontwikkeling op en rond het web, en kan zo soms nieuwe inzichten bieden waar onze websites nóg beter van worden. Verder studeer ik Informatica en ben ik bij concerten van de betere bandjes te vinden ;-)

Contact

Telefoonnummer06-14650390
h.nijmeijer@webberry.nl
Download vCard Wat is dit?

Jos van Egmond
Technisch directeur

Jos van Egmond

Medeoprichter van Webberry in 2007, een onderneming ontstaan als initiatief vanuit mijn informatica opleiding. Voornamelijk in het begin heb ik mij gericht op de technische kant achter de websites en gaandeweg ben ik naar de applicatieontwikkeling gerold. In mijn vrije tijd vind je mij als tolk in het Archeon en als leiding bij de JWG op Sterrenwacht Leiden. Ik oriënteer mij graag breed en probeer deze ervaring toe te passen op nieuwe innovatieve applicaties en games.

Contact

Telefoonnummer06-13937452
j.v.egmond@webberry.nl
Download vCard Wat is dit?