Webberry. De historie.


Webberry is op gericht in 2007 door Jos van Egmond en Floris Lovink, naast hun studie. Jos hield zich vooral bezig met de technische aspecten van webdevelopment, Floris richtte zich op de vormgeving. Na een jaar hard werken aan verschillende projecten bleek er meer werk te zijn dan we aankonden en zijn we op zoek gegaan naar iemand die ons team kon versterken. In Hendrik Nijmeijer werd een ideale partner gevonden. Met zijn kwaliteiten en ervaring was hij een goede aanvulling op technisch gebied.

Met z'n drieën hebben we in mei 2008 een Vennootschap Onder Firma opgericht. Vanaf dat moment hebben we vooral geïnvesteerd in het bedrijf. Zo hebben we een nieuwe huisstijl en logo aangenomen en de website volledig vernieuwd. Daarnaast hebben we veel tijd gestoken in de ontwikkeling van ons eigen content management systeem (CMS) Webbery Dashboard, waarmee we onze klanten de mogelijkheid bieden om hun eigen website te beheren. Doordat we ons sinds februari 2009 tevens hostingreseller kunnen noemen, zijn we in staat onze klanten een totaalpakket aan te bieden.

Uiteraard zijn we constant bezig met het uitvoeren van diverse projecten en blijven we investeren in Webberry, om dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen.