« Terug naar overzicht

1 jarig bestaan van Webberry


Dinsdag 15 April 2008

Na lang te hebben nagedacht en na vele brainstormsessies besloten wij vorig jaar april Webberry op te richten. Dat betekent dat Webberry deze maand zijn 1 jarig jubileum viert!

In het afgelopen jaar hebben we veel werk verzet. Zo hebben we bijvoorbeeld de website gelanceerd en zes maanden later alweer onderworpen aan een grondige update. (Er zijn alweer plannen voor een volgende, we maken het onszelf natuurlijk niet té makkelijk!) Zo hebben we nu een nieuwssectie met daarin de laatste nieuwtjes omtrent Webberry, zoals innovatieve projecten waarbij we betrokken zijn, toevoegingen aan ons portfolio en andere feiten zoals dit nieuwsbericht. Ook beschikken we nu over RSS feeds waarop u zich kunt abonneren, zodat u altijd op de hoogte kunt blijven van de laatste ontwikkelingen. Tevens is het in de nabije toekomst mogelijk om u aan te melden voor de Webberry nieuwsbrief.

De afgelopen maanden hebben we flink aan de weg getimmerd. Voor verschillende klanten hebben we websites opgeleverd. Ook hebben we deelgenomen aan grote innovatieve projecten zoals Agribase.

Kortom, een enerverend jaar achter de rug, hopelijk nog vele voor de boeg!