Webdevelopment. Van idee tot werkelijkheid.


Bij ons kunt u terecht voor een mooie, gebruiksvriendelijke website voorzien van robuuste en schaalbare techniek om uw online ambities waar te maken. We hanteren een open en betrokken werkwijze om tot eenvoudige oplossingen te komen voor complexe problemen. De combinatie van kennis en creativiteit maakt het verschil. Door te luisteren, vragen te stellen en mee te denken zijn we efficient in het ontwikkelen van logische, mooie websites waar uw klanten gemakkelijk mee uit de voeten kunnen.

Modern ontwerp op maat

Een aantrekkelijke website is de basis van een goede website. Hij moet uw doelgroep aanspreken en aansluiten op de identiteit van uw bedrijf.

Slim gebruik van technieken

Door een combinatie van verschillende moderne technieken kunnen wij uw website functioneler maken, maar vooral gebruiksvriendelijker.

Standaarden

Doordat wij ontwikkelen volgens de laatste webstandaarden is uw website toegankelijk en is hij in alle bekende webbrowsers bruikbaar.

Zoekmachine optimalisatie

Uw website moet vindbaar zijn. Dit bewerkstelligen wij door uw website te optimaliseren. Hierdoor kunnen zoekmachines uw website goed vinden.

Webberry Dashboard

Bij iedere website die wij ontwikkelen kunnen wij ons Content Management Systeem leveren. Met Webberry Dashboard beheert u zelf de inhoud van uw website.

Webberry Service & Support

Heeft u tijdens de ontwikkeling vragen? Moet er na oplevering nog iets gewijzigd worden? Wilt u de factuur nog eens inzien? Dit kan allemaal online.