Uw website beheren? Webberry Dashboard.


Als klant van Webberry kunt u uw website eenvoudig beheren met ons zelf ontwikkelde content management systeem Webberry Dashboard. U kunt zelf uw teksten aanpassen op de website, afbeeldingen en andere media beheren of verschillende auteurs toegang geven om artikelen te plaatsen.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor een gratis demonstratie van Webberry Dashboard!

Statistieken

In één oogopslag inzicht in websiteverkeer door middel van verschillende statistieken. Webberry Dashboard maakt gebruik van Google Analytics om u hiervan een goed beeld te kunnen geven.

Teksteditor

Met de editor is het voor u mogelijk om op een eenvoudige manier de teksten van een website aan te passen. U beschikt hiermee over dezelfde mogelijkheden als bij standaard tekstverwerkingsprogramma's.

Nieuwsbrieven

Met Webbery Dashboard is het mogelijk om nieuwsbrieven aan te maken en te versturen naar al uw contacten. U kunt bijvoorbeeld uw laatste nieuwsberichten selecteren en opnemen in de te versturen nieuwsbrief.

Gebruikersbeheer

Wilt u anderen de mogelijkheid bieden om bepaalde content te wijzigen of toe te voegen, dan kunt u met gebruikersbeheer accounts aanmaken met de bijbehorende rechten. Deze rechteninstellingen stellen u in staat om per persoon te bepalen welke onderdelen voor hen toegankelijk en/of aanpasbaar zijn.

Op maat

Webberry Dashboard is door ons zelf ontwikkeld en past dus precies bij de websites die wij willen maken; hierdoor kunnen we eventuele nieuwe functionaliteiten zeer gemakkelijk een plekje geven in het CMS.

Modulair

Webberry Dashboard is modulair opgezet, concreet betekent dit voor u dat elke functionaliteit op de website (een agenda of een nieuwsarchief) zeer simpel te beheren is in het Dashboard.